Classified Post Reply Window - Team Camaro Tech
Camaros.net Site Help Discussion Website questions, comments, suggestions and tech help.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old Jul 21st, 09, 09:39 PM Thread Starter
Gold Lifetime Member
David
 
Alabamcam's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Alabama
Posts: 250
Angry Classified Post Reply Window

I am not sure how I did this, but a few months back I tapped a key while posting a classified add reply and the post window reduced in size to 1/8" wide by 2" tall window. The post characters enter from top to bottom and I am unable to read what I write.

But then again I have a hard time reading what I write anyway. Has this occured with someone else and what's the fix?

1967 RS/SS 4K
1967 RS D-2 Z/28
1967 Pacer 4P -
1968 RS/SS L35 Conv.
1969 Z11
Alabamcam is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old Jul 22nd, 09, 01:53 AM
Senior Tech
John
 
parkbrau's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Stuttgart
Posts: 7,566
Re: Classified Post Reply Window

Thats happened to me as well. I just type my question in word. Copy and paste in that little window, and the question....when posted comes up perfect.
parkbrau is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old Jul 22nd, 09, 11:48 AM Thread Starter
Gold Lifetime Member
David
 
Alabamcam's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Alabama
Posts: 250
Re: Classified Post Reply Window

Yes this works and I have even submitted the post and then edited. I hope to find out how to solve this one. It is odd that the window size is only reduced in the classified post and not forum post. I was actually able to increase the window size by 1/8" with F11 key but then defaulted back to original size.

1967 RS/SS 4K
1967 RS D-2 Z/28
1967 Pacer 4P -
1968 RS/SS L35 Conv.
1969 Z11
Alabamcam is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old Jul 22nd, 09, 08:04 PM
Gold Lifetime Member
Russ
 
rafbody's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: North Carolina
Posts: 1,418
Re: Classified Post Reply Window

I think it is somewhere in your UserCP. I had the same problem and fixed it but it has been a long time.

Russ
'67 4 speed coupe
'67 rs coupe
'94 6 speed z-28
rafbody is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome