Site problem or is it my computer? - Team Camaro Tech
Camaros.net Site Help Discussion Website questions, comments, suggestions and tech help.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old Aug 10th, 11, 07:53 PM Thread Starter
Senior Tech
67 Camaros Rock
 
Joe Harrison's Avatar
 
Join Date: Oct 1998
Location: Tucson Arizona
Posts: 7,144
Site problem or is it my computer?

Don't have this happening on any other forums or web sites:

When I click the new posts or try to enter the site I keep getting a can not display page and it seems to be taking me to ads double click and some other long lines in the browser adress bar.

I just copied it: Link I get???

http://ad.doubleclick.net/adi/N6092.8763.VIBRANTMEDIAINC/B5103386.188;sz=300x250;click=http%3A//adserver.adtech.de/adlink%7C82%7C2337832%7C0%7C170%7CAdId%3D6647610%3 BBnId%3D1%3Bitime%3D31074023%3Bku%3D3828031%3Bkwlp 1%3Dvmus40954.018%2Bvmus40954.016%2Bvmus40954.017% 2Bvmus41319.007%2Bvmus40896.003%2Bvmus40279.037%2B vmus40896.004%2Bvmus40565.070%2Bvmus39722.378%2Bvm us39715.340%2Bvmus39722.377%2Bvmus39715.339%2Bvmus 39722.376%2Bvmus39722.375%2Bvmus39722.374%2Bvmus39 722.373%2Bvmus39715.335%2Bvmus39722.372%2Bvmus3971 5.334%2Bvmus39722.371%2Bvmus39715.333%2Bvmus39722. 386%2Bvmus39722.385%2Bvmus39715.347%2Bvmus39722.38 4%2Bvmus39715.346%2Bvmus39722.383%2Bvmus39715.345% 2Bvmus39722.382%2Bvmus39722.381%2Bvmus39722.380%2B vmus39722.379%2Bvmus39715.341%2Bvmus39715.323%2Bvm us39722.391%2Bvmus39715.321%2Bvmus39715.322%2Bvmus 39722.389%2Bvmus39722.390%2Bvmus39722.387%2Bvmus39 722.388%2Bvmus41489.185%2Bvmus39715.329%2Bvmus3972 2.397%2Bvmus39715.327%2Bvmus39715.328%2Bvmus39722. 395%2Bvmus39722.396%2Bvmus40954.005%2Bvmus39742.11 2%2Bvmus39742.114%2Bvmus39742.113%2Bvmus40954.045% 2Bvmus40954.044%2Bvmus39721.214%2Bvmus40954.043%2B vmus39721.213%2Bvmus39721.215%2Bvmus40387.017%2Bvm us40387.016%2Bvmus39722.354%2Bvmus39722.353%2Bvmus 39722.355%2Bvmus39722.356%2Bvmus39722.357%2Bvmus39 722.358%2Bvmus39721.192%2Bvmus39722.359%2Bvmus3972 1.193%2Bvmus39722.360%2Bvmus39721.194%2Bvmus39722. 361%2Bvmus39722.362%2Bvmus39722.363%2Bvmus39722.36 4%2Bvmus39721.198%2Bvmus39722.365%2Bvmus39721.199% 2Bvmus39722.366%2Bvmus39721.200%2Bvmus39722.367%2B vmus39722.368%2Bvmus39722.369%2Bvmus39722.370%2Bvm us40954.030%2Bvmus40954.032%2Bvmus40954.026%2Bvmus 40954.028%2Bvmus40954.034%2Bvmus39725.231%2Bvmus38 601.006%2Bvmus39725.230%2Bvmus40954.024%3Bkwlp3%3D autoforums_general%3Blink%3Dhttp%3A%2F%2Fadclick.g .doubleclick.net%2Faclk%3Fsa%3DL%26ai%3DBp985okNDT tWqMoi9-Aae952vC621-_cBAAAAEAEg4afyCjgAWOXY1LAXYMmuw4bAo9gVsgEPd3d3LmN hbWFyb3MubmV0ugEKMzAweDI1MF9hc8gBCdoBF2h0dHA6Ly93d 3cuY2FtYXJvcy5uZXQvmALKEcACAuACAOoCKUNhbWFyb3NfbmV 0XzMwMHgyNTBfVG9wTGVmdF9BVVRPX0hvbWVwYWdl-ALw0R6QA6QDmAPgA6gDAeAEAa

"If you can leave black marks on a straight from the time you exit a corner till the time you brake for the next turn.......
Then, you have enough horsepower."
-Mark Donahue
My 67 Camaro Time Line
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Joe Harrison is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old Aug 10th, 11, 09:23 PM
Admin/Super Moderator
Brian
 
69-Pace's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Connecticut USA
Posts: 12,509
Garage
Re: Site problem or is it my computer?

You can try to flush your cache and purge your cookies LOL Sounds like a bad Friday night here in Hartford.

I would also cold boot your cpu just to be safe. If you have caught a redirection virus or Trojan a free download called malwarebytes from the C:Net site http://download.com - install and run. It should be able to remove it.

I also run no scripts in Firefox and only allow camaros.net to load from here. That means all the ads and Google analytics tracking and double click ad snooping and about ten other sites trying to load junk are blocked, makes the site so much faster to load.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

1969 Z11 Pace Car - L48 350cid/300hp - 4 Speed Muncie 12 bolt rear.

Super Moderator Team Camaro
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
to send me a private message
69-Pace is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome