Problem creating Member Showroom - Team Camaro Tech
Camaros.net Site Help Discussion Website questions, comments, suggestions and tech help.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 19 (permalink) Old Sep 15th, 15, 06:07 AM Thread Starter
Tech Team
xxx
 
68_Z_Survivor's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: xxx
Posts: 99
Problem creating Member Showroom

Cant seem to create my member showroom (crashes and gives me this error when I attempt to upload photos). I'm logged in as you can see from screenshot. Could you advise what I'm doing wrong?

Thank you!
Paul

Last edited by 68_Z_Survivor; Aug 25th, 16 at 08:21 AM.
68_Z_Survivor is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 19 (permalink) Old Sep 15th, 15, 11:49 AM
Administrator
John Doe
 
Join Date: Jan 2010
Location: Canada
Posts: 1,205
Garage
Re: Problem creating Member Showroom

Thanks for notifying us. Looks like this is a site error. I'll send this in to fix.

Lee
Administrator is offline  
post #3 of 19 (permalink) Old Sep 15th, 15, 08:22 PM Thread Starter
Tech Team
xxx
 
68_Z_Survivor's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: xxx
Posts: 99
Re: Problem creating Member Showroom

Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
Thanks for notifying us. Looks like this is a site error. I'll send this in to fix.

Lee
I appreciate it. Seems like it is going from bad to worse...now when I try to enter Members area I receive this message...

My paypal was charged $19.95 on sept 9.2015...shouldn't I have access? I did for the first few days...

Paul

Last edited by 68_Z_Survivor; Aug 25th, 16 at 08:21 AM.
68_Z_Survivor is offline  
 
post #4 of 19 (permalink) Old Sep 16th, 15, 05:10 AM
Administrator
John Doe
 
Join Date: Jan 2010
Location: Canada
Posts: 1,205
Garage
Re: Problem creating Member Showroom

Can try entering now? It should be working. I extended your membership until the 16th of next year. Sorry for the inconvenience.

Lee
Administrator is offline  
post #5 of 19 (permalink) Old Sep 16th, 15, 05:20 AM Thread Starter
Tech Team
xxx
 
68_Z_Survivor's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: xxx
Posts: 99
Re: Problem creating Member Showroom

Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
Can try entering now? It should be working. I extended your membership until the 16th of next year. Sorry for the inconvenience.

Lee
Thanks for follow up Lee!. I logged out and re-logged back in, but still get this message when I try to enter the Members area. Haven't tried creating showroom yet..figured this one is probably a show stopper. Let me know if I need to check anything on my end.

Paul

Last edited by 68_Z_Survivor; Aug 25th, 16 at 08:21 AM.
68_Z_Survivor is offline  
post #6 of 19 (permalink) Old Sep 16th, 15, 11:05 AM
Administrator
John Doe
 
Join Date: Jan 2010
Location: Canada
Posts: 1,205
Garage
Re: Problem creating Member Showroom

Clear your browser cache and cookies.

The showroom problem is still in the works.

Lee
Administrator is offline  
post #7 of 19 (permalink) Old Sep 16th, 15, 01:56 PM Thread Starter
Tech Team
xxx
 
68_Z_Survivor's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: xxx
Posts: 99
Re: Problem creating Member Showroom

Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
Clear your browser cache and cookies.

The showroom problem is still in the works.

Lee
That didn't help...and now I've lost all of my "remember me" logins from all my other websites...

So it worked for first 3 pr 4 days after I joined on my windows desktop, my iPad, and my iPhone. All of a sudden it doesn't work on any of them... It has to be on your end

Please advise...
68_Z_Survivor is offline  
post #8 of 19 (permalink) Old Sep 16th, 15, 04:19 PM
Admin/Super Moderator
Brian
 
69-Pace's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Connecticut USA
Posts: 12,509
Garage
Re: Problem creating Member Showroom

If you are using firefox you should be able to restore your computer and have the cookies return. I think maybe if your using IE they will also returns with a restore to yesterday.

If you want to delete only the TC cookies you can in FireFox by select delete individual cookies option then search for camaros.net. In IE you have to go to the cache folder and delete them by hand.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

1969 Z11 Pace Car - L48 350cid/300hp - 4 Speed Muncie 12 bolt rear.

Super Moderator Team Camaro
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
to send me a private message
69-Pace is offline  
post #9 of 19 (permalink) Old Sep 17th, 15, 07:59 AM
Administrator
John Doe
 
Join Date: Jan 2010
Location: Canada
Posts: 1,205
Garage
Re: Problem creating Member Showroom

It seems your usergroups were flipped, can you please try now?

Kyle
Administrator is offline  
post #10 of 19 (permalink) Old Sep 17th, 15, 08:34 PM Thread Starter
Tech Team
xxx
 
68_Z_Survivor's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: xxx
Posts: 99
Re: Problem creating Member Showroom

Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
It seems your usergroups were flipped, can you please try now?

Kyle
Kyle...still can't enter members area...get same message. But now it logs me out all the time!!

I know you guys are trying...but this is really frustrating and a waste of my time. Can you advise how I go about getting a refund ( I just joined on sept 9 ) . Great content on Team Camaro...but your website seems to have some major problems ...at least for me.

I'll go back to just viewing the site like before...let me know how I go about getting a refund

Paul Brown
68_Z_Survivor is offline  
post #11 of 19 (permalink) Old Sep 18th, 15, 08:48 AM
Administrator
John Doe
 
Join Date: Jan 2010
Location: Canada
Posts: 1,205
Garage
Re: Problem creating Member Showroom

Can you please pm me your paypal information/transaction number and login info, I'll get your refund processed but I'd like to try testing your account if I may.

Thanks

Kyle
Administrator is offline  
post #12 of 19 (permalink) Old Sep 18th, 15, 11:06 AM
Retired
Jim
 
click's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Central Minnesota
Posts: 15,966
Re: Problem creating Member Showroom

Paul you are the first member in my time here (over 10 years) that has this many issues. I have to think its a combo of your system, ISP and something in the background of the site here thats messing with you. If Kyle can re-register you from scratch, maybe that will help?
Kyle?

Click..is Jim..former owner of a 69RS-LM1 350/255 - 700r
"There will come a time when you believe everything is finished,
That will be the beginning." Louis L'Amour
click is offline  
post #13 of 19 (permalink) Old Sep 18th, 15, 01:03 PM
Admin/Super Moderator
Brian
 
69-Pace's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Connecticut USA
Posts: 12,509
Garage
Re: Problem creating Member Showroom

You flushed you cookies, if you did not restore them as discussed above, then you need to set the new cookie to leave you logged in.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

1969 Z11 Pace Car - L48 350cid/300hp - 4 Speed Muncie 12 bolt rear.

Super Moderator Team Camaro
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
to send me a private message
69-Pace is offline  
post #14 of 19 (permalink) Old Sep 18th, 15, 01:07 PM
Admin/Super Moderator
Brian
 
69-Pace's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Connecticut USA
Posts: 12,509
Garage
Re: Problem creating Member Showroom

There are serious issues here too for moderators. I used to be able to rate a vehicle now I get
Quote:
Sorry, you don't have permission to post/edit.

If you tried to edit, you might not be the post's author or editing may
be disabled for your usergroup.
As moderator I should have full rights. Any member should be able to create, look at and rate showrooms. And now we can not so something has changed recently.

Jim can you rate any of them and not get the same error?


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

1969 Z11 Pace Car - L48 350cid/300hp - 4 Speed Muncie 12 bolt rear.

Super Moderator Team Camaro
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
to send me a private message
69-Pace is offline  
post #15 of 19 (permalink) Old Sep 18th, 15, 02:54 PM Thread Starter
Tech Team
xxx
 
68_Z_Survivor's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: xxx
Posts: 99
Re: Problem creating Member Showroom

Quote:
Originally Posted by click View Post
Paul you are the first member in my time here (over 10 years) that has this many issues. I have to think its a combo of your system, ISP and something in the background of the site here thats messing with you. If Kyle can re-register you from scratch, maybe that will help?
Kyle?
I sure would like to keep paid membership benefits...I enjoyed first couple days when it seemed to work. So if Kyle wants to start from scratch and see if it works I would be willing. Let me know what I need to do on my end. Please be aware too it keeps logging me out...I have to relit in every time I respond to a thread
Paul
68_Z_Survivor is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome