Not Logged on in some Forums - Team Camaro Tech
Camaros.net Site Help Discussion Website questions, comments, suggestions and tech help.

 3Likes
  • 1 Post By Administrator
  • 1 Post By USN1969SS
  • 1 Post By 69-Pace
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 9 (permalink) Old Jul 9th, 16, 10:21 AM Thread Starter
Team Member
Dave
 
USN1969SS's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Viera, FL
Posts: 281
Not Logged on in some Forums

Changed my password and got in. Shows I am logged in with name etc...I can go to "Engine" forum and still logged in, then I go to "Interior" and I am not logged??? Go back and try "suspension" and I am logged in. Go back to Interior and not...Logged off, logged back in, no change. Any thoughts? Do not know how you can be partially logged on. And I show logged in in this forum also.

1969, 350 "Beast", M20, Nothing Fancy, Nothing Pretty, But Sure is Fun!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
USN1969SS is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old Jul 9th, 16, 10:58 AM
Admin/Super Moderator
Brian
 
69-Pace's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Connecticut USA
Posts: 12,509
Garage
Re: Not Logged on in some Forums

Dave - Couple of questions:
First did you check the remember me box when you initially logged in?

Second are you setting and saving cookies for this site in your browser?

Lastly can you tell us the browser (Firefox, Internet Explorer, Opera, Safari, etc) and version number and the operating system (i.e. Windows 7, iOs 6, phone or desktop etc)

We can then figure out what maybe happening. Did this happen at all before you changed passwords? And did you as recommended flush your site cookies and temp files prior to resetting your password?

Brian

@Administrator


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

1969 Z11 Pace Car - L48 350cid/300hp - 4 Speed Muncie 12 bolt rear.

Super Moderator Team Camaro
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
to send me a private message
69-Pace is offline  
post #3 of 9 (permalink) Old Jul 9th, 16, 12:56 PM Thread Starter
Team Member
Dave
 
USN1969SS's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Viera, FL
Posts: 281
Re: Not Logged on in some Forums

OK, this is strange, got email for reply to this thread, log on and I can not see this thread at all...had to go back to email and click on link. That opened thread but the reply is not showing, had to go back to email to read the reply. Answer to your questions, using IE 11, have IE 11 settings to delete EVERYTHING when closing browser. Remember me is not checked. I did not go in every page but noticed it happens on Interiors and Classifieds.

1969, 350 "Beast", M20, Nothing Fancy, Nothing Pretty, But Sure is Fun!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
USN1969SS is offline  
 
post #4 of 9 (permalink) Old Jul 9th, 16, 12:58 PM Thread Starter
Team Member
Dave
 
USN1969SS's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Viera, FL
Posts: 281
Re: Not Logged on in some Forums

HMMM, even though I was logged in when typing previous reply it timed out and I had to log back in, now I can see your reply.

1969, 350 "Beast", M20, Nothing Fancy, Nothing Pretty, But Sure is Fun!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
USN1969SS is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old Jul 9th, 16, 01:12 PM Thread Starter
Team Member
Dave
 
USN1969SS's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Viera, FL
Posts: 281
Re: Not Logged on in some Forums

Well, after it logging me out several times and the page not loading (redirect) I can now see Interiors and still logged in. If I go to classifieds I am not logged in and it logs me out of the site. The forums part seems ok right now, will log back in at a later time and see what happens. And the question about clearing everything before changing pw, I discovered I had to change when I went to log on today (have not logged on in for several months) so just figured I forgot pw and went the change pw route. In other words, I did not read any threads about the new requirements until after changing.

1969, 350 "Beast", M20, Nothing Fancy, Nothing Pretty, But Sure is Fun!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
USN1969SS is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old Jul 9th, 16, 03:17 PM
Admin/Super Moderator
Brian
 
69-Pace's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Connecticut USA
Posts: 12,509
Garage
Re: Not Logged on in some Forums

Yeah your old password is being saved and you are being logged out.
First - Double check the remember me is NOT checked. Then click the log-out link on the top right hand side of the menu.

Next - Delete either all your cookies or only the cookies marked autoguide.com and camaros.net, then delete all temporary files.
In several versions of IE you have to also UNCHECK the preserve favorite website data box on the delete temporary internet files settings tab before all the files will be actually deleted.

Then close the browser and make sure all windows of the browser are actually closed.

Restart browser and load Camaros.net. CHECK the Remember me box FIRST then enter your username and password and log in.
Now browse the individual forums. See if you can get to everyone of them. Log off and close browser.

You should be reset. If you leave the remember me you will not time out while reading forum threads.

Brian


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

1969 Z11 Pace Car - L48 350cid/300hp - 4 Speed Muncie 12 bolt rear.

Super Moderator Team Camaro
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
to send me a private message
69-Pace is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old Jul 12th, 16, 06:52 AM
Administrator
John Doe
 
Join Date: Jan 2010
Location: Canada
Posts: 1,205
Garage
Re: Not Logged on in some Forums

Quote:
Originally Posted by 69-Pace View Post
Yeah your old password is being saved and you are being logged out.
First - Double check the remember me is NOT checked. Then click the log-out link on the top right hand side of the menu.

Next - Delete either all your cookies or only the cookies marked autoguide.com and camaros.net, then delete all temporary files.
In several versions of IE you have to also UNCHECK the preserve favorite website data box on the delete temporary internet files settings tab before all the files will be actually deleted.

Then close the browser and make sure all windows of the browser are actually closed.

Restart browser and load Camaros.net. CHECK the Remember me box FIRST then enter your username and password and log in.
Now browse the individual forums. See if you can get to everyone of them. Log off and close browser.

You should be reset. If you leave the remember me you will not time out while reading forum threads.

Brian
^ Exactly what Brian said. thanks brian.

~Shane
AG Jeff likes this.
Administrator is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old Jul 17th, 16, 11:07 AM Thread Starter
Team Member
Dave
 
USN1969SS's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Viera, FL
Posts: 281
Re: Not Logged on in some Forums

Been away...did as instructed and all good, thanks' Brian.
AG Jeff likes this.

1969, 350 "Beast", M20, Nothing Fancy, Nothing Pretty, But Sure is Fun!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
USN1969SS is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old Jul 17th, 16, 12:23 PM
Admin/Super Moderator
Brian
 
69-Pace's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Connecticut USA
Posts: 12,509
Garage
Re: Not Logged on in some Forums

Thanks for the update!
AG Jeff likes this.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

1969 Z11 Pace Car - L48 350cid/300hp - 4 Speed Muncie 12 bolt rear.

Super Moderator Team Camaro
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
to send me a private message
69-Pace is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome