my garage photos - Team Camaro Tech
Camaros.net Site Help Discussion Website questions, comments, suggestions and tech help.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 9 (permalink) Old Dec 13th, 16, 05:17 PM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Lee
 
LeeC's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Wisconsin
Posts: 302
Garage
my garage photos

Why cant I upload photos to my garage?
LeeC is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old Dec 13th, 16, 06:47 PM
Admin/Super Moderator
Brian
 
69-Pace's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Connecticut USA
Posts: 12,509
Garage
Re: my garage photos

Lee - I can't find your garage entry. Are you sure you successfully created one in your account?

As a "Premium Member" paid level you get 30 meg of total storage on site allocated for 10 meg in attachments, another 10 meg in the showroom and the third 10 meg in your albums. Not too sure where the garage fits in that mix but I think it replaced the showroom as a item.

Load your control panel and scroll down to the bottom, click the attachments link on the left in the menu. Then look at the top center for your current storage and total left.

Let me know what you have left.

Brian


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

1969 Z11 Pace Car - L48 350cid/300hp - 4 Speed Muncie 12 bolt rear.

Super Moderator Team Camaro
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
to send me a private message
69-Pace is offline  
post #3 of 9 (permalink) Old Dec 13th, 16, 06:51 PM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Lee
 
LeeC's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Wisconsin
Posts: 302
Garage
Re: my garage photos

If I enter my garage under the garage spot I get the 3 cars that I put on the list, no pics. It also says that it wont go public until I post a pic.
LeeC is offline  
 
post #4 of 9 (permalink) Old Dec 13th, 16, 07:17 PM
Admin/Super Moderator
Brian
 
69-Pace's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Connecticut USA
Posts: 12,509
Garage
Re: my garage photos

Quote:
Originally Posted by LeeC View Post
If I enter my garage under the garage spot I get the 3 cars that I put on the list, no pics. It also says that it wont go public until I post a pic.
Ok so what is the number of free meg you have in your storage? Do you get an error when you try to upload a photo?
@Administrator @me


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

1969 Z11 Pace Car - L48 350cid/300hp - 4 Speed Muncie 12 bolt rear.

Super Moderator Team Camaro
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
to send me a private message
69-Pace is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old Dec 13th, 16, 07:21 PM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Lee
 
LeeC's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Wisconsin
Posts: 302
Garage
Re: my garage photos

No error, it says Im using 1015.7 kb
LeeC is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old Dec 14th, 16, 09:22 AM
Administrator
John Doe
 
Join Date: Jan 2010
Location: Canada
Posts: 1,205
Garage
Re: my garage photos

So when you try to upload, nothing happens? When does the process break down for you?

What browser are you using? Just did a test with Chrome that was successful

Kevin
Administrator is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old Dec 14th, 16, 09:26 AM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Lee
 
LeeC's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Wisconsin
Posts: 302
Garage
Re: my garage photos

The process takes me to choose a photo. Ichoose a photo and when it goes back to the site its just as it was before the process started. Im using a android tablet.
LeeC is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old Dec 14th, 16, 09:32 AM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Lee
 
LeeC's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Wisconsin
Posts: 302
Garage
Re: my garage photos

Just tried again and worked the way it is supposed too. Dont know what was wrong but seems fine now.
LeeC is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old Dec 15th, 16, 07:47 AM
Administrator
John Doe
 
Join Date: Jan 2010
Location: Canada
Posts: 1,205
Garage
Re: my garage photos

Let us know if it acts up again. We'll take a look on an Android - what browser are you using on it?

Dayle
Administrator is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome