Set your Time preferences - Team Camaro Tech
Camaros.net Site Help Discussion Website questions, comments, suggestions and tech help.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 9 (permalink) Old Mar 9th, 03, 07:39 AM Thread Starter
Al
Administrator
Al McKenzie
 
Join Date: Oct 1998
Location: Creston B.C.
Posts: 2,645
Angry

You may now set the time that you prefer to use for the tech forums. No more converting between time zones.

To set your time:

Click on 'My Profile' at the top right of any tech page. (you must be logged in to see the link)

Scroll down to 'Preferences'
any you will see the following:

Time Adjustment
The current server time is:
Your computer time is:
For local times, adjust to:

Put the number listed in the adjust to: line into the box at the right. Providing your computer's time is correct this will change all the times for the posts on this forum.

Then set your date preferences and whether you want a 24hr clock or use AM/PM

Then click 'update profile' at the bottom of the page.

That should do it.

hint: while you are there, check your preferences for:
Default Topic View
change it as necessary depending on how often you visit the site.
Al is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old Mar 9th, 03, 08:33 AM
Retired
Jim
 
click's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Central Minnesota
Posts: 15,968
Post

Way cool Al [img]graemlins/beers.gif[/img] thanks, that time stamping is awesome, Now we can keep up with Hawaiian's posting since his posts are always 4 hours late
Thanks for putting steering in Suspension area, that should help steer (pun) folks there.
[img]graemlins/thumbsup.gif[/img]

Click..is Jim..former owner of a 69RS-LM1 350/255 - 700r
"There will come a time when you believe everything is finished,
That will be the beginning." Louis L'Amour
click is offline  
post #3 of 9 (permalink) Old Mar 9th, 03, 11:21 AM
Moderator
Jeff
 
Join Date: Dec 2000
Location: Waipahu, Hawaii
Posts: 3,175
Post

OK so lets see how my time looks then [img]graemlins/thumbsup.gif[/img]

Jeff
IF YOU DON'T STAND BEHIND OUR TROOPS,
PLEASE, FEEL FREE TO STAND IN FRONT OF THEM !!!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
HawaiianCamaro is offline  
 
post #4 of 9 (permalink) Old Mar 9th, 03, 04:58 PM
Moderator
Jeff
 
Join Date: Dec 2000
Location: Waipahu, Hawaii
Posts: 3,175
Post

AL???
Team Camaro I have a -2 for the hours back while on Team Chevelle its -5 I take it the server is located diffeent places or ???

Jeff
IF YOU DON'T STAND BEHIND OUR TROOPS,
PLEASE, FEEL FREE TO STAND IN FRONT OF THEM !!!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
HawaiianCamaro is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old Mar 9th, 03, 05:15 PM Thread Starter
Al
Administrator
Al McKenzie
 
Join Date: Oct 1998
Location: Creston B.C.
Posts: 2,645
Post

actually camaros.net was on pacific and chevelles on eastern. the software made the adjustments based on that. the server itself is on GMT.
Al is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old Mar 10th, 03, 01:22 AM
Moderator
Guess
 
HwyStarJoe's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: New Taxes York
Posts: 15,364
Post

:Peeking at the clock:

Cool!

*---------------------------------*


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

HwyStarJoe is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old Apr 3rd, 03, 02:00 AM
Senior Tech
 
Join Date: May 2001
Location: Columbia, SC
Posts: 278
Post

Help, I set my time per the instructions but each time I return it displays the server time, when I check the time adjustment in My Profile it is correct, after checking, the time displays correctly until I leave and return...

What am I doing wrong?
Joe
Turbo_Jet is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old Apr 3rd, 03, 06:23 AM Thread Starter
Al
Administrator
Al McKenzie
 
Join Date: Oct 1998
Location: Creston B.C.
Posts: 2,645
Post

sounds like it's time to toss your cookies.

https://www.camaros.net/forum/cookieclear.html

Then log in again and that should clear it up.
Al is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old Apr 16th, 03, 04:11 PM
Moderator
Jeff
 
Join Date: Dec 2000
Location: Waipahu, Hawaii
Posts: 3,175
Post

had to re-set my time pref-- Hawaii doesnt do the move the clock time thing. so those in the time zones that dont play the game with the clocks (Arizona and parts of Indiana) will have to do the same thing.

Jeff
IF YOU DON'T STAND BEHIND OUR TROOPS,
PLEASE, FEEL FREE TO STAND IN FRONT OF THEM !!!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
HawaiianCamaro is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome