no sig... - Team Camaro Tech
Camaros.net Site Help Discussion Website questions, comments, suggestions and tech help.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old Oct 24th, 03, 04:18 PM Thread Starter
Senior Tech
 
Join Date: Aug 2003
Location: Los Angeles, Ca.
Posts: 807
Post

Last couple of posts I made, my signature doesn't show up...regardless of length of post.
I went to the test sig site, and it works there, but nowhere else. Whaaasup?

Steve W
1968 Camaro Convertible
1966 GTO Convertible
1995 Harley Road King
"You can't always get what you waaant..."

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Steve W is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old Oct 24th, 03, 04:19 PM Thread Starter
Senior Tech
 
Join Date: Aug 2003
Location: Los Angeles, Ca.
Posts: 807
Post

Oh, perfect....NOW it works.
But...I swear..it wasn't working...no...really...

Steve W
1968 Camaro Convertible
1966 GTO Convertible
1995 Harley Road King
"You can't always get what you waaant..."

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Steve W is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old Oct 24th, 03, 05:42 PM
Moderator
Guess
 
HwyStarJoe's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: New Taxes York
Posts: 15,364
Post

Sure Steve, next thing ya know you'll be claiming that your car was once owned by Sylvester Stallone.

Too many exhaust fumes?

*---------------------------------*


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

HwyStarJoe is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old Oct 25th, 03, 02:48 AM
DjD
Retired
Dennis
 
DjD's Avatar
 
Join Date: Apr 1999
Location: Fortuna, CA
Posts: 26,431
Garage
Post

My guess is you removed the check mark in the show signature some how when posting. It's there by default si the next post it was back. Either that or exhaust fumes!!

...Dennis

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


"Don't take life so serious, you won't get out alive..."
DjD is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old Oct 25th, 03, 04:44 AM
Al
Administrator
Al McKenzie
 
Join Date: Oct 1998
Location: Creston B.C.
Posts: 2,645
Post

It sounds like you posted before you were logged in or recognized by the program. We have it set so everyone is not required to login for each visit but the drawback to this is the program does not recognize you when you post (without being logged in) and if you have a valid username/password it lets you post but has no way of knowing that you have a signature.

When you visit the forums, it should say >>Hello, yourname
If it doesn't you are not logged in. Make sure that your security settings are not too high, the program uses cookies and java to remember you.

Al

[ 10-25-2003, 08:26 AM: Message edited by: Al ]
Al is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome