Login or register - Team Camaro Tech
Camaros.net Site Help Discussion Website questions, comments, suggestions and tech help.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old Jan 16th, 04, 02:08 AM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Gary
 
69Z28's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Delaware
Posts: 3,168
Question

Just out of curiosity why does it say I'm not logged in at the top of the website forum sections when I already am?


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

06A 1969 Camaro Z28
X33D80 69 B 711 Black Stripes
Console w/tach and gauges.
69Z28 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old Jan 16th, 04, 02:20 AM
Al
Administrator
Al McKenzie
 
Join Date: Oct 1998
Location: Creston B.C.
Posts: 2,645
Post

Hi Gary. It sounds like you might have bookmarked the wrong page.
It should be:
https://www.camaros.net/cgi-bin/forum/ultimatebb.cgi

it's possible to bookmark a different entry page which will not recognize the cookie until you post.

When you do post, does it ask for your username and password? If so, then your cookies have been crumbled and should be reset.

https://www.camaros.net/forum/cookieclear.html and delete all cookies. Then back to the forum link above and login. That should reset things.


Al
Al is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old Jan 16th, 04, 03:48 AM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Gary
 
69Z28's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Delaware
Posts: 3,168
Post

Hi Al,
I deleted the site off my favorites and bookmarked it again and it is still the same. When I post, my user name is there with log out next to it in brackets, so I believe that's fine. When I first bring up the website, it's at the forum sections and at the top where there is the number of members registered, that same line to the left it says I'm not logged in, to log in or register. I usually don't delet my cookies from the days use until later at night so I know I'm still logged in.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

06A 1969 Camaro Z28
X33D80 69 B 711 Black Stripes
Console w/tach and gauges.
69Z28 is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old Jan 16th, 04, 04:06 AM
Moderator
Guess
 
HwyStarJoe's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: New Taxes York
Posts: 15,364
Post

You delete your cookies everyday? Why's that?

Even though it's telling you to Login or Register, try forcing a refresh of the page..... hold SHIFT then press F5. That will refresh the page and bring you right where you were before the refresh. Also hold CTRL and then press F5. That will refresh the page completely and should bring you right back to the top of whatever page\site you're on. They'll both force the page to be refreshed.

*---------------------------------*


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

HwyStarJoe is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old Jan 16th, 04, 02:06 PM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Gary
 
69Z28's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Delaware
Posts: 3,168
Post

When I first started messing with computers the temp file would get so full of cookies that the computer would just stop accepting any sites I tried to get on. The admistrator at work told me about deleting cookies in the temp files and history file and i just got into a habit of deleting them.

HwyStarJoe, what you stated...that doesn't help either...it is still there. I can refresh all day long and it is still there. This really isn't a problem, i'm just curious why it came up and stayed.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

06A 1969 Camaro Z28
X33D80 69 B 711 Black Stripes
Console w/tach and gauges.
69Z28 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome