post my pic - Team Camaro Tech
Camaros.net Site Help Discussion Website questions, comments, suggestions and tech help.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 12 (permalink) Old Jan 23rd, 04, 12:19 PM Thread Starter
Senior Tech
Joe
 
Join Date: Sep 2003
Location: poconos
Posts: 418
Exclamation

still trying to figure out how to post my home page on my profile I just set up a HP/home page not horse power/on my comp and I cant get it to show on my posts,what the -------------,-----, am I doing wrong?


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
chevy67 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 12 (permalink) Old Jan 25th, 04, 08:37 AM
Moderator
Guess
 
HwyStarJoe's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: New Taxes York
Posts: 15,364
Post

It looks like the URL to it is incomplete. I went to www.enter.net and played with the "chevy67" part a few different ways and couldn't get it to show either.

*---------------------------------*


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

HwyStarJoe is offline  
post #3 of 12 (permalink) Old Jan 26th, 04, 12:47 PM Thread Starter
Senior Tech
Joe
 
Join Date: Sep 2003
Location: poconos
Posts: 418
Post

thanks I'll keep trying.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
chevy67 is offline  
 
post #4 of 12 (permalink) Old Jan 29th, 04, 02:53 PM Thread Starter
Senior Tech
Joe
 
Join Date: Sep 2003
Location: poconos
Posts: 418
Angry

I finally got the pic on. WOW what alot of smoke! [img]graemlins/beers.gif[/img]


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
chevy67 is offline  
post #5 of 12 (permalink) Old Jan 29th, 04, 02:54 PM Thread Starter
Senior Tech
Joe
 
Join Date: Sep 2003
Location: poconos
Posts: 418
Post

now, how do I put it on my signiture?


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
chevy67 is offline  
post #6 of 12 (permalink) Old Jan 30th, 04, 03:20 AM
Moderator
Guess
 
HwyStarJoe's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: New Taxes York
Posts: 15,364
Post

The picture shows in your profile. But that link http://car show 012 isn't a valid URL to anything.
Pictures won't show in your sig, but when you get the correct URL, just paste it into your profile in the signature box and use the URL tags:

Here's that smokey pic....
[*URL=http://www.bartonekdragracing.com/webfilez/tiresarecheap.jpg]Tires Are Cheap[/URL*]

Take the * asterisks out and this is what you get:
Tires Are Cheap

*---------------------------------*


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

HwyStarJoe is offline  
post #7 of 12 (permalink) Old Jan 30th, 04, 12:56 PM Thread Starter
Senior Tech
Joe
 
Join Date: Sep 2003
Location: poconos
Posts: 418
Post

still trying. God I,m comp ####### illiterate!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
chevy67 is offline  
post #8 of 12 (permalink) Old Jan 30th, 04, 12:57 PM Thread Starter
Senior Tech
Joe
 
Join Date: Sep 2003
Location: poconos
Posts: 418
Post

WOW!!!!!!! I got it that far now how the heck do I get rid of all that other crap?


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
chevy67 is offline  
post #9 of 12 (permalink) Old Jan 30th, 04, 12:59 PM Thread Starter
Senior Tech
Joe
 
Join Date: Sep 2003
Location: poconos
Posts: 418
Post

huh! I thought I got somewhere. Back to the posting board. [img]graemlins/clonk.gif[/img]


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
chevy67 is offline  
post #10 of 12 (permalink) Old Jan 30th, 04, 02:15 PM Thread Starter
Senior Tech
Joe
 
Join Date: Sep 2003
Location: poconos
Posts: 418
Post

highway star joe , how the $$$$ did you do that?it took me a week to get it that far and you just pulled out and / I was going to say "displayed it " / but I think I'll skip that.
what is the step by step to post my pic as a signiture the way you have it posted "Tires Are Cheap"? Nothing seams to work for me.The picture is in my comp under dell picture studio taken digitally. How do I get it from there to where you got it ? I also tried that other site as a web . It worked sort of but not complete. This is driving me nuts, Guess I'll have to get my 16 year old neice to help. And they say kids are stupid?


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
chevy67 is offline  
post #11 of 12 (permalink) Old Jan 30th, 04, 02:17 PM Thread Starter
Senior Tech
Joe
 
Join Date: Sep 2003
Location: poconos
Posts: 418
Post

wait a minute , I just wrote that last post and when I saw it return there it was !!!!! HOLY ####!!!!!!! Thanks for your help anyway. [img]graemlins/hurray.gif[/img]


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
chevy67 is offline  
post #12 of 12 (permalink) Old Jan 31st, 04, 02:17 AM
Moderator
Guess
 
HwyStarJoe's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: New Taxes York
Posts: 15,364
Angry


Patience Grasshopper! Glad ya figured it out.

[img]graemlins/thumbsup.gif[/img]

*---------------------------------*


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

HwyStarJoe is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome