forum perforance? - Team Camaro Tech
Camaros.net Site Help Discussion Website questions, comments, suggestions and tech help.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 29 (permalink) Old Nov 22nd, 04, 05:24 PM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Jim
 
Join Date: Dec 1999
Location: Yorkville, Illinois USA
Posts: 22,121
Post

Al, is it just me, or has the site been slow as h*ll the last couple days?

Jim





To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
New website for my vert is coming together. Do ya like the slide show on the home page?
JimM is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 29 (permalink) Old Nov 22nd, 04, 06:18 PM
DjD
Retired
Dennis
 
DjD's Avatar
 
Join Date: Apr 1999
Location: Fortuna, CA
Posts: 26,431
Garage
Post

It's been poppin just fine from Calif Jim...

...Dennis

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


"Don't take life so serious, you won't get out alive..."
DjD is offline  
post #3 of 29 (permalink) Old Nov 22nd, 04, 06:34 PM
Al
Administrator
Al McKenzie
 
Join Date: Oct 1998
Location: Creston B.C.
Posts: 2,645
Post

everything shows fine on this end and I"m not aware of any other issues.
will do some more checking on tuesday.

Anyone else having problems? If so, please post here and let us know where you are located.
Al is offline  
 
post #4 of 29 (permalink) Old Nov 23rd, 04, 01:44 AM
Moderator
Guess
 
HwyStarJoe's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: New Taxes York
Posts: 15,364
Post

Not really any change here that I've noticed. Except at work when the WAN group switches circuits and doesn't tell anyone.
Triple our bandwidth, my butt.

*---------------------------------*


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

HwyStarJoe is offline  
post #5 of 29 (permalink) Old Nov 23rd, 04, 04:02 AM
Retired
Jim
 
click's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Central Minnesota
Posts: 15,968
Post

I only notice there seem to be fewer new posts during the day but with holiday coming maybe thats normal. [img]smile.gif[/img]

Click..is Jim..former owner of a 69RS-LM1 350/255 - 700r
"There will come a time when you believe everything is finished,
That will be the beginning." Louis L'Amour
click is offline  
post #6 of 29 (permalink) Old Nov 23rd, 04, 04:05 AM
Senior Tech
 
Join Date: Mar 2000
Posts: 715
Post

No more Fiber cuts to report.
CA420 is offline  
post #7 of 29 (permalink) Old Nov 23rd, 04, 07:16 AM
Al
Administrator
Al McKenzie
 
Join Date: Oct 1998
Location: Creston B.C.
Posts: 2,645
Post

I've been doing some further checking and found a routing issue that I don't like. Not sure if it's just from the two connections I tried or not.
I'm hitting the network center, then going back out and in again. The network engineer is scheduled to look at this but it would be nice to have more info.

I'd appreciate the results of a tracert to camaros.net from anyone comfy with checking and posting the results here or emailing them to [email protected]

in a dos prompt: tracert camaros.net

please try it a couple of times and compare.

thanks.
Al is offline  
post #8 of 29 (permalink) Old Nov 23rd, 04, 07:21 AM
Moderator
Guess
 
HwyStarJoe's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: New Taxes York
Posts: 15,364
Post

Can't do it from work.
Firewalls block it. Can't even ping it correctly.

*---------------------------------*


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

HwyStarJoe is offline  
post #9 of 29 (permalink) Old Nov 23rd, 04, 07:53 AM
DjD
Retired
Dennis
 
DjD's Avatar
 
Join Date: Apr 1999
Location: Fortuna, CA
Posts: 26,431
Garage
Post

Quote:
Originally posted by HwyStarJoe:
Can't do it from work.
Firewalls block it. Can't even ping it correctly.
Same here even with the IP address... 209.50.239.12

Will try from home later for you Al.

...Dennis

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


"Don't take life so serious, you won't get out alive..."
DjD is offline  
post #10 of 29 (permalink) Old Nov 23rd, 04, 08:17 AM
Gold Lifetime Member
Robert
 
Join Date: Oct 2000
Location: Simpsonville, SC
Posts: 3,358
Post

tracert timed out , ping looks okay

1 * * * Request timed out.
2 * * * Request timed out.
3 * * * Request timed out.
4 * * * Request timed out.
5 * * * Request timed out.
6 * * * Request timed out.
7 * *
C:\WINDOWS\Desktop>^C

C:\WINDOWS\Desktop>ping 209.50.239.12

Pinging 209.50.239.12 with 32 bytes of data:

Reply from 209.50.239.12: bytes=32 time=176ms TTL=51
Reply from 209.50.239.12: bytes=32 time=160ms TTL=51
Reply from 209.50.239.12: bytes=32 time=152ms TTL=51
Reply from 209.50.239.12: bytes=32 time=160ms TTL=51

Ping statistics for 209.50.239.12:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 152ms, Maximum = 176ms, Average = 162ms

C:\WINDOWS\Desktop>

Robert

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
355ci 10:1, 64cc Edelbrocks, Comp Mag 280H, Performer RPM, 700r4 (2000 stall), 3.55 posi A/C PS PDB Hotchkis

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
369ci 10.3:1, 64cc Edelbrocks, Voodoo 276/284, Performer RPM, Holley 650DP ...T56 Magnum, 3.73 Moser 12 bolt
TC member #18
rojo is offline  
post #11 of 29 (permalink) Old Nov 23rd, 04, 08:20 AM
Retired
Jim
 
click's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Central Minnesota
Posts: 15,968
Post

Al I got it to run here but in the DOS box I cant copy the data to post here or in email.
There is no place to save he info, no 'file' or other drop down to save. Any ideas on that then I can post it here.
Jim

Click..is Jim..former owner of a 69RS-LM1 350/255 - 700r
"There will come a time when you believe everything is finished,
That will be the beginning." Louis L'Amour
click is offline  
post #12 of 29 (permalink) Old Nov 23rd, 04, 08:25 AM
Gold Lifetime Member
Robert
 
Join Date: Oct 2000
Location: Simpsonville, SC
Posts: 3,358
Post

Jim,

While at the DOS prompt press the "Print Scrn" key (nothing will happen) then come back here and paste into the reply box.

Robert

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
355ci 10:1, 64cc Edelbrocks, Comp Mag 280H, Performer RPM, 700r4 (2000 stall), 3.55 posi A/C PS PDB Hotchkis

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
369ci 10.3:1, 64cc Edelbrocks, Voodoo 276/284, Performer RPM, Holley 650DP ...T56 Magnum, 3.73 Moser 12 bolt
TC member #18
rojo is offline  
post #13 of 29 (permalink) Old Nov 23rd, 04, 08:31 AM
Retired
Jim
 
click's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Central Minnesota
Posts: 15,968
Post

I cant get a 'paste' command from my mouse and no paste key on my keyboard, just PrtScrn/SysRq button
?? ideas Bob?

Click..is Jim..former owner of a 69RS-LM1 350/255 - 700r
"There will come a time when you believe everything is finished,
That will be the beginning." Louis L'Amour
click is offline  
post #14 of 29 (permalink) Old Nov 23rd, 04, 08:37 AM
Moderator
Guess
 
HwyStarJoe's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: New Taxes York
Posts: 15,364
Post

Jim, make sure the DOS window is in front, press the PrintScreen button on the keyboard (nothing will happen), then come back here and right click in this reply box and Paste.
If you still don't have the choice to Paste, put the cursor in this box and press CTL V.

*---------------------------------*


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

HwyStarJoe is offline  
post #15 of 29 (permalink) Old Nov 23rd, 04, 08:38 AM
Retired
Jim
 
click's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Central Minnesota
Posts: 15,968
Post

Thats what I did Joe, my mouse click wont give me the paste command, its shadowed out. Im using Win98SE if that makes any difference.
?? control V doesnt work either.

Click..is Jim..former owner of a 69RS-LM1 350/255 - 700r
"There will come a time when you believe everything is finished,
That will be the beginning." Louis L'Amour
click is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome