link to pic in my signature - Team Camaro Tech
Camaros.net Site Help Discussion Website questions, comments, suggestions and tech help.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 8 (permalink) Old Feb 6th, 05, 02:08 AM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Harry
 
dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Colebrook CT.
Posts: 4,018
Post

ok pic was working before( my 69)
now its not?
bottom of my post has the address but no link to the pic?
anyone make changes to my profile?
plz help me fix this plz.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

434 stroker
US Navy retired

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
dawg is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 (permalink) Old Feb 6th, 05, 02:15 AM
Moderator
Guess
 
HwyStarJoe's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: New Taxes York
Posts: 15,364
Post

No one made any changes to your profile or signature. Look closely at the very beginning of the line in your sig.... you're missing a few charactors. It should begin with [IMG]. You've got the first bracket [ but you're missing the IMG]

Another thing to remember is that you cannot display pictures in your signature, only in your profile.

Dawgs Camaro


*---------------------------------*


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

HwyStarJoe is offline  
post #3 of 8 (permalink) Old Feb 6th, 05, 03:10 AM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Harry
 
dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Colebrook CT.
Posts: 4,018
Post

no that still dont work


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

434 stroker
US Navy retired

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
dawg is offline  
 
post #4 of 8 (permalink) Old Feb 6th, 05, 03:56 AM
Moderator
Guess
 
HwyStarJoe's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: New Taxes York
Posts: 15,364
Post

http://webpages.charter.net/harrycoo...ted/harry2.JPG

In a sig, just post the url to the picture. No need for the tags [URL= or [URL]. The forum software does that for you.

In order for you to replace the URL to the pictire with text, you were close!

It's like this.... I put * in the link so that you can see the text. Remove the *.

http://webpages.charter.net/harrycoon/completed/harry2.JPG*]My '69[*/URL]

*---------------------------------*


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

HwyStarJoe is offline  
post #5 of 8 (permalink) Old Feb 6th, 05, 08:03 AM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Harry
 
dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Colebrook CT.
Posts: 4,018
Post

what a pain in the #$%
still dont work and it was working yesterday?
i removed the * and still dont work?
I even tried new pic location from my site and when I click on my 69 i get a page cannot be displayed screen?
trying to link to this:
http://webpages.charter.net/harrycoon/harryresize.jpg


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

434 stroker
US Navy retired

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
dawg is offline  
post #6 of 8 (permalink) Old Feb 6th, 05, 08:25 AM
Al
Administrator
Al McKenzie
 
Join Date: Oct 1998
Location: Creston B.C.
Posts: 2,645
Post

OK, all fixed. http: was in the link twice.
I pulled one out and all is well.
Al
Al is offline  
post #7 of 8 (permalink) Old Feb 6th, 05, 11:40 AM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Harry
 
dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Colebrook CT.
Posts: 4,018
Post

thks for the help


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

434 stroker
US Navy retired

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
dawg is offline  
post #8 of 8 (permalink) Old Feb 6th, 05, 02:33 PM
Moderator
Guess
 
HwyStarJoe's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: New Taxes York
Posts: 15,364
Post

Oh man.... my bad!! I didn't notice the second HTTP:/
Sorry, I tried.

*---------------------------------*


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

HwyStarJoe is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome