Image display - Team Camaro Tech
Community Help Website questions, comments, suggestions and tech help.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 8 (permalink) Old Sep 29th, 06, 04:26 PM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Jim
 
Join Date: Dec 1999
Location: Yorkville, Illinois USA
Posts: 22,121
Image display

I'm having some trouble displaying images in posts. Most of them are attachments that have been previously used, that is I'm recycling an attachment posted previously to answer a new question. When I do this, the image doesn't display, just a functional link to the image.

This first one is to a picture on my ftp, and I'm typing the img code


The second one is to an exisitng attachment on the site. Again, typing the img code

This one is using the image link in the advanced editor

It used to be the image button would show the pic right in the editor as I'm typing, it no longer does.... I checked and the "show images" in my usercp is checked. Did I lose my permission to display pictures?





To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
New website for my vert is coming together. Do ya like the slide show on the home page?
JimM is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 (permalink) Old Sep 29th, 06, 04:27 PM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Jim
 
Join Date: Dec 1999
Location: Yorkville, Illinois USA
Posts: 22,121
Re: Image display

hmmm, ok, when I posted that the pics that are off-site showed up, but the one that was previously attached to a post did not.

Wonder why that is?





To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
New website for my vert is coming together. Do ya like the slide show on the home page?
JimM is offline  
post #3 of 8 (permalink) Old Sep 29th, 06, 04:38 PM
Team Member
Christropher
 
Join Date: Aug 2005
Location: Garland, TX (Dallas)
Posts: 7,196
Re: Image display

Just a test:

Edit: Test failed

Christropher

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
...in pieces still.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

**
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
**
MrDanB - "Don't worry about Mr.Wilcox...He has that incurable disease of thinking that they only made the Camaro in '67
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
"
clwilcox33 is offline  
 
post #4 of 8 (permalink) Old Sep 29th, 06, 05:02 PM
DjD
Retired
Dennis
 
DjD's Avatar
 
Join Date: Apr 1999
Location: Fortuna, CA
Posts: 26,549
Garage
Re: Image display

it comes up like this even though you used the image tag on it because it's got no file extension like .jpg

Unfortunatly you can't just add the .jpg extension because the link is inbeded code (note this in the url - "attachmentid=") where the actual filename is kept... I hope that makes sense.

I thought Al provided a way around this once, what is the thread where the image was 1st used?

...Dennis

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


"Don't take life so serious, you won't get out alive..."
DjD is offline  
post #5 of 8 (permalink) Old Sep 29th, 06, 06:11 PM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Jim
 
Join Date: Dec 1999
Location: Yorkville, Illinois USA
Posts: 22,121
Re: Image display

well let's see...
here's a link to a post: https://www.camaros.net/forums/showth...t=87477&page=2

and here's an attachment that was in that post


https://www.camaros.net/forums/attach...5&d=1157335262





To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
New website for my vert is coming together. Do ya like the slide show on the home page?
JimM is offline  
post #6 of 8 (permalink) Old Sep 29th, 06, 08:22 PM
Al
Administrator
Al McKenzie
 
Join Date: Oct 1998
Location: Creston B.C.
Posts: 2,648
Re: Image display

I think the last upgrade changed some settings with the images. I reset them to what I think we used to have so it may work with future attachments.

It was set to only allow direct thumbnail viewing, clickable to larger.

Al
Al is offline  
post #7 of 8 (permalink) Old Sep 30th, 06, 06:57 AM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Jim
 
Join Date: Dec 1999
Location: Yorkville, Illinois USA
Posts: 22,121
Re: Image display

trying again






To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
New website for my vert is coming together. Do ya like the slide show on the home page?
JimM is offline  
post #8 of 8 (permalink) Old Sep 30th, 06, 06:58 AM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Jim
 
Join Date: Dec 1999
Location: Yorkville, Illinois USA
Posts: 22,121
Re: Image display

nope, same same.
I think Dennis was on the right track with the filenames.





To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
New website for my vert is coming together. Do ya like the slide show on the home page?
JimM is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Remember the Cutaway Camaro Display? 18436527 Bench Racing 14 Nov 15th, 05 10:01 PM
Best image hosting?? Black69 Bench Racing 1 Oct 13th, 05 04:31 PM
Display Boards for Car Shows Uncle Tupelo Camaro Tech 20 Feb 28th, 05 09:27 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome