test for echo - Team Camaro Tech
Test Drive! New to this area?
Get comfortable here by posting and editing your own messages.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 9 (permalink) Old Apr 5th, 08, 04:41 PM Thread Starter
Senior Tech
Joe
 
Join Date: Apr 2006
Location: Schodack, NY
Posts: 794
test for echo

[IMG]http://i78.photobucket.com/albums/j8...1/altbelt1.jpg[/IMG]

Joe
'68 SS/RS 350
Never enough time... even less money.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
gro51 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old Apr 5th, 08, 08:35 PM
Team Member
Christropher
 
Join Date: Aug 2005
Location: Garland, TX (Dallas)
Posts: 7,196
Re: test for echo



I was trying to see what in your post didn't let the image post correctly, but I'm just not seeing it.

Christropher

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
...in pieces still.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

**
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
**
MrDanB - "Don't worry about Mr.Wilcox...He has that incurable disease of thinking that they only made the Camaro in '67
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
"
clwilcox33 is offline  
post #3 of 9 (permalink) Old Apr 5th, 08, 10:41 PM
Senior Tech
Dave
 
Join Date: May 2004
Location: Little Rock, Arkansas
Posts: 5,772
Send a message via AIM to RamAirDave
Re: test for echo

if you post the direct url first, then try to add the IMG tags on the ends, it will keep the url and ignore the IMG tags like in his post. At least thats what ive experienced in the past.

With photobucket, the IMG tagged url is one of the options under each pic. Easier to copy/paste that

Driving a #s-matching Z in the rain..... and lovin' it....
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
RamAirDave is offline  
 
post #4 of 9 (permalink) Old Apr 6th, 08, 06:32 AM Thread Starter
Senior Tech
Joe
 
Join Date: Apr 2006
Location: Schodack, NY
Posts: 794
Re: test for echo

Thanks guys. I'm trying to get my images to appear directly in my posts (like clwilcox33's did below).

Do you have to be a "team member" for that priveledge?

Joe
'68 SS/RS 350
Never enough time... even less money.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
gro51 is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old Apr 6th, 08, 08:16 PM
Team Member
Christropher
 
Join Date: Aug 2005
Location: Garland, TX (Dallas)
Posts: 7,196
Re: test for echo

No you should not have to be a paid member to post images directly in the posts.

Christropher

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
...in pieces still.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

**
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
**
MrDanB - "Don't worry about Mr.Wilcox...He has that incurable disease of thinking that they only made the Camaro in '67
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
"
clwilcox33 is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old Apr 6th, 08, 08:42 PM
Senior Tech
Dave
 
Join Date: May 2004
Location: Little Rock, Arkansas
Posts: 5,772
Send a message via AIM to RamAirDave
Re: test for echo

On PB, under each pic you'll (should) have options such as "Email & IM", "Direct Link", "HTML Code", and "IMG Code".

Just copy/paste the "IMG Code" under the pic into your posts to get the full size pic to show.

Driving a #s-matching Z in the rain..... and lovin' it....
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
RamAirDave is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old Apr 7th, 08, 05:33 AM Thread Starter
Senior Tech
Joe
 
Join Date: Apr 2006
Location: Schodack, NY
Posts: 794
Re: test for echo


Joe
'68 SS/RS 350
Never enough time... even less money.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
gro51 is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old Apr 7th, 08, 05:33 AM Thread Starter
Senior Tech
Joe
 
Join Date: Apr 2006
Location: Schodack, NY
Posts: 794
Re: test for echo

Hmmmm .. That was easy. Thanks again.

Joe
'68 SS/RS 350
Never enough time... even less money.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
gro51 is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old Apr 7th, 08, 01:55 PM
Senior Tech
erik
 
Join Date: Jun 2001
Location: back creek, nc, usa
Posts: 648
Re: test for echo

..
tumper is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome