Testing iOS using browser in lite mode - Team Camaro Tech
Test Drive! New to this area?
Get comfortable here by posting and editing your own messages.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old Apr 15th, 17, 12:07 PM Thread Starter
Admin/Super Moderator
Brian
 
69-Pace's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Connecticut USA
Posts: 12,509
Garage
Testing iOS using browser in lite mode

Lol where are the attachment tools?
69-Pace is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old Apr 15th, 17, 03:07 PM
Moderator
John
 
Vega$69's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Vegas NV/Wesley Chapel FL
Posts: 12,022
Garage
Re: Testing iOS using browser in lite mode

My tools button does not work. Also I can see the word "attachments" in posts but not the thumbnails.So I can see the pics.

Is it just me or a system glitch?

66 Chevelle Protour LS3/525(SOLD AT Mecum 2018)
69 SS396 Cortez Silver(SOLD)
69 Z28(Sold)
69 Pro Tour - LS3/T56
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(SOLD)
69 Pro Tour - LS7/T56 (SOLD)
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

69 Z28/RS Tribute355/5 Speed (SOLD)
69 RS Clone 427/TH400 (SOLD)
67 RSZZ502/5 Speed (SOLD)
69 Camaro 406 SBC/TH400 (SOLD)
Vega$69 is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old Apr 17th, 17, 07:16 PM
Senior Tech
Rick
 
Join Date: Sep 2012
Location: Denver
Posts: 519
Re: Testing iOS using browser in lite mode

I had the same problem. I finally figured out it was my pop up blocker. I deleted the one I had, Blocker + I think, and installed the Symantec one (free). All ok so far. You have to go into iTunes settings to turn it on or an old one off.

69 COPO clone, 461" BBC 11.25:1 Compression
840 Rec Heads (2.25/1.88) AED 850 HO carb
Orig Exhaust Manifolds
Straub (Clay Smith) cam, 288/300 .600/.569 109.
TH400, 3500 stall, 4.11 12 bolt posi
rp930 is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old Apr 17th, 17, 08:15 PM Thread Starter
Admin/Super Moderator
Brian
 
69-Pace's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Connecticut USA
Posts: 12,509
Garage
Re: Testing iOS using browser in lite mode

This test was on iPhone using Safari at the team site using the lite version.
Has anyone had these exact same attachment issues on Android? (only one picture per post regardless of the photo size)
Apparently there are no attachment tools in this version.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

1969 Z11 Pace Car - L48 350cid/300hp - 4 Speed Muncie 12 bolt rear.

Super Moderator Team Camaro
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
to send me a private message
69-Pace is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome