2010 problems - Team Camaro Tech
Team Camaro Tech join team camaro
 5thgen.jpg - 4890 Bytes



Registered users (free) do not see these large ads

Fifth Generation Discussion forum for the newest Camaro 2010–present


Reply
 
LinkBack Thread Tools
Display Modes
Old Apr 23rd, 13, 06:58 AM   #1 (permalink)
 
Join Date: Apr 2013
Location: iowa
Posts: 1
2010 problems

well guys on sunday i wsa at the dragstrip with a 2010 ss. I made 10 passes before the spider gears in the rear end shattered. At first i thought it was a half-shaft but when we got her home we pulled the rear end out and opened her up and its bad. We dropped the rear end off at a shop yesterday so were still waiting on that. But my fastest time i could manange was a 13.799 in the quarter. But it was early in the morning and i could grip at all. I ran a 13.799 twice actually, once i used the competive mode launch control. the second time i launced the car myself. The 11th pass where the rear end went out i was in both modes? whatever you call it when you hold the button down for 10 seconds. I didnt get as much wheel hop with that way and i could warm up the tires alot better. but spining all though first and almost all of second.
Phares311 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply
Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.

Email Address:
Location
Location
First Name
Rather than just Hot69, gotta real name?

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


» Recent Discussions
clutch pushrod bushings
Mar 30th, 20 09:04 PM
Last post by bilodeaulynn
Today 09:02 PM
3 Replies, 76 Views
Rear Wiring Harness...
Today 07:00 PM
by JugBolt
Last post by rogerh
Today 08:56 PM
1 Replies, 28 Views
67 Hood Vents - Engine...
Feb 7th, 20 01:48 PM
Last post by Milt's 68 SS/RS 396
Today 08:37 PM
41 Replies, 1,893 Views
My 67 Resto Mod Build
Jul 29th, 18 05:58 PM
by Sosh67
Last post by Sosh67
Today 08:21 PM
292 Replies, 25,779 Views
Power steering hoses
Today 07:23 PM
by mpeters
Last post by Riverbud
Today 08:03 PM
1 Replies, 30 Views
1968 Gauge Cluster...
Mar 30th, 20 10:47 AM
Last post by jcabuilder
Today 07:24 PM
12 Replies, 306 Views
1969 Console rear ashtray
Today 01:52 PM
by TonyS
Last post by TonyS
Today 07:12 PM
3 Replies, 76 Views
Getting the correct bell...
Mar 30th, 20 06:59 PM
Last post by dyno jonn
Today 06:33 PM
3 Replies, 141 Views
Humpday Humor, 4/1 ......
Today 03:53 AM
Last post by 69Z28
Today 06:23 PM
7 Replies, 136 Views
Tailight hardware...
Today 02:45 PM
Last post by stamatisg1977
Today 05:58 PM
3 Replies, 66 Views
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -7. The time now is 09:03 PM.



Camaros.net - © 2009 AutoForums.com
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.