fuel pump 1998 - Team Camaro Tech
Team Camaro Tech join team camaro
  



Registered users (free) do not see these large ads

Fourth Generation 1993-2002


Reply
 
LinkBack Thread Tools
Display Modes
Old Dec 9th, 13, 12:55 PM   #1 (permalink)
 
Join Date: Dec 2013
Location: south bend
Posts: 3
Post fuel pump 1998

Changed spark plugs and wires and fuel filter. Car just runs sluggish and after a bit dies out. Drives with power for few minutes then loses power. I turned to key and did not hear a buzzing noise in the rear. Could my fuel pump be going bad or something else causing it to act funky? By the way I checked throttle sensor and idol valve and they seem to be working OK. When car did not want to start I took off hose and no gas was coming out. Help please. Just want to know before I buy fuel pump
steves0629 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply
Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.

Email Address:
Location
Location
First Name
Rather than just Hot69, gotta real name?

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


» Recent Discussions
Alternator died, now no...
Jun 11th, 19 09:21 AM
Last post by robe9000
Today 09:51 PM
4 Replies, 195 Views
Original factory engine...
Today 06:32 AM
Last post by Farm Boy
Today 09:48 PM
8 Replies, 187 Views
I’m baffled BBC won’t...
Today 03:56 PM
by GI69cam
Last post by Nantooch
Today 09:18 PM
8 Replies, 103 Views
Timing question
Today 02:59 PM
Last post by allanjs
Today 08:17 PM
5 Replies, 89 Views
Phased and confused
Aug 7th, 19 08:54 AM
by BOOGIES
Last post by BOOGIES
Today 08:07 PM
17 Replies, 435 Views
Name is Gary, hope to...
Today 04:13 PM
by GI69cam
Last post by GI69cam
Today 07:41 PM
6 Replies, 85 Views
Hagerty Pricing Guide
Today 10:54 AM
by rogerh
Last post by 69L48Z27
Today 07:07 PM
4 Replies, 129 Views
Repop bumpers?
Aug 8th, 19 05:49 PM
by 3d cad
Last post by jimnecci
Today 06:17 PM
13 Replies, 490 Views
Pushrods
Today 05:08 PM
by GI69cam
Last post by GI69cam
Today 06:04 PM
4 Replies, 65 Views
Install the Rear Side...
Yesterday 12:41 PM
Last post by Andrew69
Today 05:38 PM
8 Replies, 171 Views
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -7. The time now is 10:43 PM.



Camaros.net - 2009 AutoForums.com
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.