New to site 68 Camaro SS - Team Camaro Tech
New Member Introductions New here? Please introduce yourself.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old Aug 3rd, 08, 10:01 AM Thread Starter
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
New to site 68 Camaro SS

I have a 68 Camaro ss that is a project car. Looks good and fun to drive, but kin need of some work. The car is black with white racing stripes. Small block 350, 12 bolt posi 373 rear. I currently have a wiring/ignition issue. The car will sometimes fire upon turning key and at other times its will not do a thing...not gages, lights nothing. I'm new to wiring and would appreciate any advice, as to what the problem may be!

Thanks...appreciate it!

Tom S
Tspence is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old Aug 3rd, 08, 05:12 PM
Senior Tech
David
 
Join Date: Oct 2007
Location: Rainsville, Alabama
Posts: 4,274
Re: New to site 68 Camaro SS

Quote:
Originally Posted by Tspence View Post
I have a 68 Camaro ss that is a project car. Looks good and fun to drive, but kin need of some work. The car is black with white racing stripes. Small block 350, 12 bolt posi 373 rear. I currently have a wiring/ignition issue. The car will sometimes fire upon turning key and at other times its will not do a thing...not gages, lights nothing. I'm new to wiring and would appreciate any advice, as to what the problem may be!

Thanks...appreciate it!

Tom S

Tom,Welcome to Team Camaro. It might be the ignition switch going bad, battery cable?or an issue with an intermitent loss of ground.

"All I need is a fast machine". Steve McQueen
My Machine: 1969 Pro Street Camaro
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

468 CID 661 Horsepower
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Turbo 400
33"x19.50" Mickey Thompsons

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
1969ProStreetCamaro is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Tags
ignition problem 68 ss

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome