Team Camaro Tech banner

vibration

  1. 1969 Camaro Unknown what frame mounts - Motor mount question

    Engine
    Hello All, This may be long but I hope straight forward. I am running into a WTH moment. I purchased a 1969 Camaro a few years ago and within a month or so I started to take it all apart (minus the rear axle - that was left 95% alone, just replaced the shocks and fluids). When I put the car...
  2. Strange vibration at 80mph

    Transmission & Driveline
    Hey guys, I've been getting a strange vibration around 80mph. It's not a consistent vibration, as in like a lawnmower. It's a vibration that shows up every 2 seconds, last for a half second to a full second, then stops. 2 seconds later, it starts again. I was initially thinking driveline, but...
  3. 1900 rpm vibration

    Camaro Tech
    I have an interesting problem with my new build. 68 Coupe, 496, T56 6 speed, Strange engineering chromemoly drive shaft, Stange engineering Dana 60 rear end. Car starts and runs like a dream, but at 1900 rpm or so, from inside the car, I get a vibration. It happens in neutral just sitting...
  4. 2002 Camaro high vibrations

    Fourth Generation
    i just installed a brand new clutch today and when i got everything done i went to drive it. i put the car in reverse and without giving it any gas i slowly let the clutch pedal out and there were a lot of vibrations coming from what felt like the transmission/driveshaft area. this also happened...
  5. Engine Vibration 2500-3000 RPM

    Engine
    I have been chasing this vibration down for almost a year now. I have done countless searches and done everything suggested in those posts but cannot seem to find this vibration. A little background, the engine is the 290hp GM Performance Parts 350ci and it is showing this vibration between...
  6. I have the T56 in and its vibrating.

    Transmission & Driveline
    I got the transmission installed and everything buttoned up tight except for the driveshaft. The driveshaft is the only thing I dont have installed. I have a mild 1973 350, 1997 Camaro T56 trans, a centerforce flywheel, LT1 starter, a DSE transmount, and the stock LT1 clutch and diaphram(sp). I...
  7. vibration in drivetrain at roughly 2000 rpm

    Transmission & Driveline
    I have a 69, 350, new Muncie 4 speed, 10 bolt 8.2" posi with 3.55 gears. I have a vibration at approx. 2000 rpm, it comes in any gear, in comes when accelerating or decelerating and at what ever speed, but it is only in the 2000 rpm range, once below or above it goes away. its a pretty hard...
Top