Team Camaro Tech banner
won't start
1-8 of 8 Results
  1. New Member Introductions
    Hey guys I need some help, I have a 2011 Camaro rs that has ran for 2 years without any problems at all, now the other day on the way to work the car just shut off in the middle of the road and hasn't cranked since. It has a engine light flashing and says it has no fuel on the message screen...
  2. Fifth Generation
    I am transplanting the 6.2L engine, tranny, dash, door lock, powers windows, et al from a 2012 45th anniversary Camaro into a 66 Chevelle. Does anyone have access to a complete wiring schematic for the car? I have all the accessories working and the key is recognized, but the starter does not...
  3. Camaro Tech
    Hi all. I've finally decided to reach out to the forum. I read a lot of feeds on here and am so thankful for them but I can't find anything about my current issue. I am stumped. Our 67 Convertible Camaro just won't start. I have been working for three days trying to figure it out and I just...
  4. Electrical & Wiring
    Hey guys, I just got my SS Restomod last month. It has a restored 350ci 4 speed. I only take the car out when the weather is nice (1-2 a week). I had zero issues when starting the car until today. I took the car out, went to the gym then lunch all good. I left to get coffee and stopped on the...
  5. Fourth Generation
    I’m admittedly stuck on this one. I have a 1994 base model for which I’ve just finished replacing the intake and valve cover gaskets. The vehicle just reached 100,000 miles, and has had no other major problems or repairs other than a replaced ignition module (approximately six months ago)...
  6. Electrical & Wiring
    what happened was i drove my 67 camaro 350 4 speed back home after a drive and parked it for 4 days because the weather was bad. When i tried to start it nothing happened, so i tried to jump it and that didn't work. I tested the battery and it reads 0.1 So i charged it with a pro battery...
  7. Troubleshooting
    I've gone through a lot of threads, and based on what I've read I think I have a bad starter. Just wanted to get some feedback before I spend the money on a new one though. All lights, radio, etc work fine w/ key in ACC. I get a loud "CLICK" when I turn to start position. It's not cranking...
  8. Troubleshooting
    So today I attempted to crank my 69's 383 for the first time in its life. The starter would spin it, it would give a brief rumble, then quit as soon as I laid off the starter. I can hear that it wants to start, but it won't catch. Here is some background I can provide: *Set it up as 15...
1-8 of 8 Results
Top