Team Camaro Tech banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
24 Posts
Discussion Starter #1
my interior lamps, (door, and head liner lamp)pwer locks, and my back hatch release do not work and all went out at the same time... does anyone know what is going on, iam pretty sure all the fuses are a.o.k. but is there something to do with the wiring? if so what?and how to fix it.... this has been drivin me crazy when the cuties want to take a ride and ask for the light .... ug... so shamful
help me out guys. you know your stuff. thanks.
 

·
Registered
Joined
·
74 Posts
go to www.thirdgen.org for your answers
They know their stuff.
I know
I have a 1985 Firebird with a WS6 suspension & a 1995 3.4 engine, that took out my tranny.

------------------
KED67
1967 RS/SS 350 4-Speed Convertible
1968 6 Cyl & PG/Console for the Wife & Son
 

·
Moderator
Joined
·
10,160 Posts
Check each side of the fuse with a test light. Sometimes a fuse can look good but not make connection.
If there is no power coming INTO the fuse, check your fuseable links.
Try the third gen site, this forum has mostly first gen people.
David

------------------
Check my web page for First Gen Camaro suspension info:
David's Motorsports page
First Gen Suspension Page
67 RS 327
69 Camaro Vintage Racer
65 Lola T-70 Chev 350 Can-Am Vintage Racer
 

·
Registered
Joined
·
24 Posts
Discussion Starter #4
thanks guys, iam just hoping it's not wiring... ug.. that's hell. but yeah i think i know why half of the people on here are thirdgen people, were are kids just trying to undrstand cars and have nothing but questions, plus the camaro is a cheap way to say i have 8 banger, what do you have.... well maybe everyone but me. :p thanks agian.
 
1 - 4 of 4 Posts
Top