Team Camaro Tech banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #1
I have a 92 Camaro RS with 135,000 miles. I was driving the other day and the thing just died for no reason. No symptoms of any kind. It isn't even storing a malfunction code. Anyone help me or point me in the right direction. Thanks. BTW it runs fine now.
 

·
Registered
Joined
·
820 Posts
I dont know if this is it or not, but My 91 firebird had a issue with the VATS sensor a while back , I had to have the ignition lock tumbler changed because it busted. and over the years it was tearing a wire on the vats sensor that would cause my car not to start at times, then I would wiggle my wheel around and it would restart, i hear that it can cause issues while the vehical is on also... this may or may not be the cause, but is usefull information either way, Good luck



------------------
Chris's 67 RS/SS,can be seen at http://www.67rs.com
check out another site once in a while! http://www.fbodyconnection.com
 

·
Registered
Joined
·
121 Posts
Start with the simple things check/change out fuel filter could of pick up some trash buy a good fuel system cleaner and pour it in the tank. Did car start right back up? Were you turning a corner when It died?
Hope this helps
Jeff
 

·
Registered
Joined
·
121 Posts
Hey Chris I lived in Annapolis in 90-92 while in the military sure did love cruising up to Glen Burnie use to have cruise ins out by the Airport some awesome cars from around there.
Jeff
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #6
Yeah I was going around a curve. It started after it sat for awhile. It hasn't done it since tho.
 
1 - 6 of 6 Posts
Top