Team Camaro Tech banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Premium Member
Joined
·
3,716 Posts
Welcome, what are you testing?
 

·
Registered
Joined
·
10 Posts
Discussion Starter #4
Welcome, what are you testing?

Well I posted a thread asking for help in 1st Gen General Tech and my thread has not shown up yet. I was wondering if I had permissions to post at all, so I made this test.



Then, I read another post that new threads can take 2 days to be approved by a mod. So now I sit in wait.
 

·
Registered
Joined
·
10 Posts
Discussion Starter #5
It's been 4-5 days why hasn't my thread been posted????


I love 1st gen and I'm a mechanic and I have a Resto mod. Why no love?
 

·
Moderator
Joined
·
19,897 Posts
It's been 4-5 days why hasn't my thread been posted????


I love 1st gen and I'm a mechanic and I have a Resto mod. Why no love?
They're there...………


https://www.camaros.net/forums/33-camaro-tech/462565-67-camaro-sputtering-then-shutting-down.html


https://www.camaros.net/forums/34-restoration-corner/461707-68-door-rubbers.html#post1783132473


Among others ;)


If you forgot where you posted, you can click your name, and a drop down box where you can click to see your posts :beers:
 

·
Registered
Joined
·
10 Posts
Discussion Starter #7 (Edited)
If you forgot where you posted, you can click your name, and a drop down box where you can click to see your posts :beers:

I actually posted a thread and have been monitoring the site using the TOOLS> Find my threads/Posts functions.


When I made the thread, quickly a message popped up saying I was waiting for my thread to be mod approved. Haven't seen it yet.


Not trying to be PITA just wondering.


Maybe try posting my question again?




EDIT: Issue resolved. TY Doug
 
1 - 7 of 7 Posts
Top