Team Camaro Tech banner
1 - 12 of 12 Posts

·
Registered
Joined
·
1,185 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I get 404 errors trying to get there, none of my links work anymore??
 

·
Administrator
Joined
·
2,654 Posts
Remember the problem we had here a couple of weeks ago? Well, same issue.

The lookup number for chevelles.com got changed somehow.
The error has been corrected but it will take a bit of time for the updates to reach everyone.

What concerns me is the 'why it happened' part. I haven't heard from tech support yet.
 

·
Registered
Joined
·
1,185 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Someone bringing down the site?

I still can't get there with your link, DjD

here's what I get
<BLOCKQUOTE>quote:</font><HR>
Not Found
The requested URL /cgi-bin/forum/Ultimate.cgi was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.14 Server at dws0149.fast.net Port 80<HR></BLOCKQUOTE>

[This message has been edited by elcamino (edited 03-17-2002).]
 

·
Retired
Joined
·
16,046 Posts
Got in there with no problem just typing in www.chevelles.com at 1130am central time. Seems like the exact same issue we had in camaros a few weeks ago.
The error was corrected but it takes hours and even days for that correction to get around to all the various servers in the world. Your local isp may not update as often as someone elses. Or your isp updates but the next one along the line doesnt for another day. It will come along in time. Frustrating tho.
If you want to see how many linking computers are between you and camaros.net go to www.pingplotter.com and try their system. It tracks the line speed and all servers between you and any site you visit. Kinda cool.
click


------------------
69RS 350/255 LM1,TH350,Dover White,Blue Vinyl top
F&R spoilers,pdb,ps,am/fm,4.10 Posi.,A/C,
fold down rear seat.
My RS www.brainerd.net/~knudsen/69RS
 

·
Registered
Joined
·
734 Posts
Works fine from Europe.... No problems to enter the site.

------------------
David
I don't suffer from insanity.....I enjoy every minute of it!
'67 & '68 camaro SS (1:18)
'69 camaro RS/SS (1:18)
'70 chevelle SS blown (1:18)
'32 deuce coupe (1:18)
only $1800 away from a '67 RS (1:1)
Pics http://hobbystage.net/camaro/camaro_crew
http://hobbystage.net/camaro/dl
 

·
Retired
Joined
·
26,951 Posts
<BLOCKQUOTE>quote:</font><HR>Originally posted by Al:
Remember the problem we had here a couple of weeks ago? Well, same issue.

The lookup number for chevelles.com got changed somehow.
The error has been corrected but it will take a bit of time for the updates to reach everyone.

What concerns me is the 'why it happened' part. I haven't heard from tech support yet.
<HR></BLOCKQUOTE>



------------------
...Dennis
"The '69, the '96 & the club"
 

·
Registered
Joined
·
93 Posts
I get a Controlpoint window asking for domain name, username and password 12:00am and 4:45pm today. 3-17-02. Pete

------------------
67 red camaro convertible, 78 silver anniversary vette, 1985 Z28 camaro, 1970 chevelle currently undergoing deer hit repair.
 
1 - 12 of 12 Posts
Top